Bare den siste måneden har det kommet hele 9 (!) nye apps for e-conomic, som er tilgjengelige for deg på e-conomic sin appside. Dette gjør at du selv kan bygge på med de funksjonene du trenger til din virksomhet. Det gir deg en stor fordel at du selv skreddersyr regnskapsprogrammet til ditt behov, så betaler du kun for det du trenger og det du ønsker å bruke.

Vi jobber hele tiden med å finne og teste apps som vil være nyttige for deg, slik at du får mest mulig ut av e-conomic. Her presenterer jeg kort de 9 nyeste appene, som du kan lese mer om på hjemmesiden vår. Her kan du også følge med på nye apps som kommer, hvilke som er favoritter og våre egne tilleggsmoduler.

 

WPA mobile:

Denne appen er for deg som arbeider i en servicebedriftwpa-mobile-appikon-no med for eksempel kjørende montører og teknikere. Med WPA mobile kan du nemlig bruke smarttelefonen til å registrere materialer og tid (sendes til e-conomic), mens du er på farten. Oversikt over ressurser og effektiv planlegging, økt faktureringsgrad og bedre kundeservice er noen av fordelene WPA mobile gir deg.

Du trenger e-conomic sin Prosjektstyringsmodul for å aktivere denne appen.

 

SugarCRM:

SugarCRM er en kostnadseffektiv og fleksibel åpen-source løsning, dri-nordic-appikonsom er fullt integrert med e-conomic. Med denne integrasjonen får alle ansatte tilgang til den samme oversikten over bedriftens kundedata. Du kan overføre kunder, leverandører og fakturaer fra e-conomic til SugarCRM, og du kan hele tiden følge med på den enkeltes kundes fakturaer, betalingsstatus m.m.

Du trenger kun SugarCRM til denne integrasjonen.

 

Revoweb:

Denne appen passer til deg som har en nettbutikk/webshop. revoweb-logo74 (1)Med Revoweb kan du fakturere, kreditere, bokføre eller vise kundesaldo fra e-conomic og direkte i din Revoweb nettbutikkløsning. Integrasjonen gir deg mange muligheter dersom du har eller skal starte egen nettbutikk. Du får mulighet til å eksportere ordrer rett fra nettbutikkens backend og direkte til e-conomic.

 

 

IEX Integration (under nyeste):

IEX Integration leverer forskjellige integrasjoner til deg som har nettbutikk. iex-woocomm-appikon-noDe kan nemlig tilby 6 forskjellige løsninger som knytter de forskjellige nettbutikkene med et annet system, som for eksempel e-conomic. Nettbutikkene det gjelder er:

 

Husk! Dersom du skal integrere e-conomic med forskjellige apps må tilleggsmodulen API aktiveres først.

Håper en eller flere av disse appene er nyttige for deg. Skulle det likevel være noen funksjoner du savner, må du gjerne legge igjen en kommentar om ønsker og forslag. Innspill mottas med et stort smil!