Endelig er påsken rundt hjørnet! Vi i e-conomic ser frem til noen dager med avslapping i hytteveggen og deilige kafébesøk i byen.

Vår support har åpent som vanlig fra og med mandag 21. mars til og med onsdag 23. mars. Det betyr at vi sitter klare til å hjelpe deg på telefon og chat mellom 9 og 14, og svarer deg fortløpende på mail frem til klokken 16.

På torsdag tar vi derimot påskefri. Supporten holder derfor stengt fra og med torsdag 24. mars til og med mandag 28. mars. 

Dersom du behøver hjelp med e-conomic utenfor supportens åpningstider, kan du søke etter svar i vårt hjelpeleksikon, e-copedia. Her kan du finne hjelpevideoer, artikler og vår regnskapsordbok. Dersom du for eksempel sliter med å komme i gang, har vi en egen guide som heter «kom godt i gang». I tillegg finnes det blant annet en introduksjonsvideo som kan hjelpe deg i oppstarten. Du kan også finne gode forklaringer på regnskapsbegrep i regnskapsordboken vår.påske

I følge Yr kan vi forvente klassisk påskevær fra sør til nord. Så enten du skal nyte påsken på fjellet eller i byen, håper vi at dere alle får en fantastisk påske.

Vi i e-conomic ønsker alle en god påske!