Sommeren er i gang for fullt, og det gjelder også for våre helter i supporten. Vi i e-conomic ser frem til noen dager med avslapping i solsengen og båtturer på fjorden. Da vi har færre på kontoret i ferien vil våre åpningstider variere litt. Det er imidlertid to ting som er verdt å få med seg:

  • Chatten er stengt frem til 14. august.
  • I uke 30 stenger den norske supporten helt.

Det betyr at vi sitter klare til å hjelpe deg på telefon mellom 9 og 14, og svarer deg fortløpende på e-post. Dette gjelder dog ikke i uke 30. Dersom du har henvendelser som haster, ber vi deg om å sende en e-post til den danske supporten. Dette skal forhåpentligvis ikke by på store språkproblemer.

Hvis du trenger hjelp med e-conomic utenfor supportens åpningstider, kan du søke etter svar i vårt hjelpeleksikon, e-copedia. Her kan du finne hjelpevideoer, artikler og vår regnskapsordbok. Dersom du for eksempel sliter med å komme i gang, har vi en egen guide som heter «kom godt i gang». I tillegg finnes det blant annet en introduksjonsvideo som kan hjelpe deg i oppstarten. Du kan også finne gode forklaringer på regnskapsbegrep i regnskapsordboken vår.

Vi ønsker alle våre kunder en riktig god sommer!