Det nærmer seg slutten av arbeidsdagen og Per har en haug med ting han skal få ordnet. Ordene fakturering, skanning, bokføring, de surrer i hodet. Regnskapsarbeidet er igjen utsatt til siste slutt. Per kommer aldri i gang fordi han er litt usikker på hvordan det skal gjøres, og det er for tidskrevende å sitte og lete rundt etter svar. Det hele har blitt en stressfaktor.

Kjenner du deg igjen? Er det noen emner i e-conomic du vil ha bedre oversikt over? Eller trenger du bare hjelp til å komme i gang? Da kan e-conomic sine online kurs være noe for deg.

 

Hva er et online kurs i e-conomic?

e-conomic setter opp forskjellige kurs på internett for at du som bruker kan få muligheten til å lære mer og bli enda tryggere i programmet, uten at du behøver å gå ut døren.

Alt du trenger er din PC/Mac med høyttalere/hodetelefoner og internettforbindelse. Kursene tar fra 30-45 minutter, avhengig av temaet.

Som deltaker på kurset har du mulighet til å se hva som skjer på kursholderens PC, der du samtidig følger med på kursholderens forklaringer. Det er altså ingen videosamtale der du blir filmet. Du kan sitte hvor du selv ønsker, og du kan stille spørsmål via chat underveis.

 

Hvorfor skal jeg melde meg på et gratis online kurs?

  • Hvis du står fast i programmet og trenger hjelp til å komme i gang eller veiledning til spesifikke emner
  • Det er en gyllen mulighet til å få svar på det du lurer på. Du kan skrive spørsmål underveis, så er du sikker på at du henger med
  • For å lære mer og bli tryggere i programmet
  • De som har deltatt på våre online kurs synes kursene er givende og bra, kanskje gir det deg også en god opplevelse
  • Hvorfor ikke?

coffe-and-laptop

Sett deg ned på et behagelig sted og nyt ettermiddagskaffen mens du blir lært gjennom e-conomic regnskapsprogram.

 

Ønsker du å delta på et online kurs?
Meld meg på gratis kurs!