Jeg heter Anne Grete og kommer fra Lyngdal, som ligger nesten så langt sør du kan komme i Norge. Jeg er det nye tilskuddet på det norske supportteamet, med base i København.

Det er ikke første gang jeg setter mine ben på dansk jord. Foruten utallige turer med Color Line mellom Kristiansand og Hirtshals i barndommen, gikk jeg et år på dansk folkehøyskole etter videregående skole. Men det begynner etterhvert å bli noen år siden…

Profilbilde

Litt mer om meg

Som så mange andre nordmenn er jeg glad i friluftsliv, men turer i skog og fjell blir nok for det meste forbeholdt feriene fremover.

Hører ellers mye på musikk og går på konserter så ofte jeg kan. Skulle gjerne ha spilt et instrument selv, men akkurat på det området strekker ikke tålmodigheten til.

Som nyinnflyttet i København regner jeg med at det blir god mulighet til å dyrke flere interesser.

Bakgrunn

Jeg har studert tekstil på Kunsthøgskolen i Bergen og jobbet deretter som strikkedesigner i Oslo.

De siste årene har jeg jobbet som regnskapsfører i Oslo. I tillegg til studier i bedriftsøkonomi gjør det meg forhåpentligvis godt rustet til å møte kommende oppgaver og utfordringer i e-conomic.

Så om du søker support i e-conomic, og det er meg du møter i den andre enden, vil det være mulighet for å snike inn noen strikketekniske spørsmål i tillegg til det du ellers måtte lure på.

Gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver og til å bli kjent med dere!