Mogens Elsberg har en imponerende CV som forteller om direktørposter hos bl.a. IBM, Microsoft, GN Netcom m.m., og det er en fornøyelse å kunne presentere Mogens Elsberg som ny administrerende direktør i e-conomic.

e-conomic har i løpet av sin levetid opplevd en enorm vekstrate, både hva angår kunder, medarbeidere og omsetning. Den planlagte vekststrategien frem mot 2017 byr på en tredobling av kunder og omsetning, og Mogens’ erfaring er derfor et stort pluss for e-conomic.

Jeg overtar ledelsen av en softwarevirksomhet som er gjort klart til en europeisk utrulling, og som med sine cloud-baserte løsninger har globalt potensiale. Jeg gleder meg til at stå i spissen for en virksomhet med sterke partnere og klare vekstmål“, sier Mogens Elsberg om sin nye rolle i e-conomic.

Tiltredelsen av Mogens betyr også et farvel til Torben Frigaard Rasmussen, som har sittet i direktørposten siden 2008. Etter 6 år som administrerende direktør i e-conomic skal Torben sammen med HgCapital – som i sommeren 2013 kjøpte opp e-conomic av grunnleggerne Jacob Wandt og Anders Bjørnsbo – finne og investere i vekstvirksomheter på det skandinaviske markedet.

Med den enorme utviklingen i e-conomic, som Torben har vært en del av, er tidspunktet riktig til å gi stafettpinnen videre. Torben sier selv om Mogens Elsbergs tiltredelse i e-conomic:

Det har vært en fantastisk reise, og e-conomic er nå klar til å innta det internasjonale markedet […] Jeg gir stafettpinnen videre til Mogens med den største glede og ro i magen.”

Mogens Elsberg overtar direktørposten i e-conomic ved utgangen av mai 2014.