Nå har jeg jobbet i e-conomic i godt over en måned allerede, så da er det vel på tide med en liten presentasjon! Mitt navn er Kristin Torgersen, jeg er fra Stavanger, og er e-conomic sin nye webredaktør.

Mine første uker har bestått av å skrive blogginnlegg, oppdatere hjemmesiden, jobbe med oversettelser, nyhetsmail og mye mer. I tillegg har jeg deltatt på flere kurs og introduksjoner, slik at jeg har fått en grundig opplæring. Så nå skal jeg være rustet og klar for alle kommende utfordringer og oppgaver!

Bakgrunn

Jeg har en bachelor i markedsføring fra Handelshøyskolen BI i Bergen. Etter bacheloren jobbet jeg to år som avdelingsleder på hotell. Det vil si at jeg har bodd i Bergen i 5 år (det er mange år med vann!). Men også med van(n)vittig mange fine soldager.

Høsten 2012 var jeg klar for nye eventyr, og flyttet til København for å studere en master i Service Management ved Copenhagen Business School. Det 3. semesteret var jeg på utveksling i Singapore ved National University of Singapore.

I skrivende stund er jeg i aller siste fase av masterstudiet og er snart ferdig med masteroppgaven (hurra).

Litt om meg
Jeg er glad i å reise og har alltid neste reise planlagt. Ellers liker jeg å trene, gå på tur i fjellet (kanskje ikke akkurat når jeg er i Danmark …), blogge, fotografere, lage mat, være med venner og kjæresten, eller bare å sykle rundt og oppleve fantastiske København.

Det er alltid kjekt med respons på bloggen, så du er hjertelig velkommen til å skrive en kommentar, en tilbakemelding eller bare et hei.

Jeg ser frem til å ta fatt på nye utfordringer, tilegne meg ny kunnskap, og det viktigste; å gi deg nyttig informasjon og oppdateringer om hva som skjer i e-conomic, og det sammen med et helt fantastisk team! Gleder meg til fortsettelsen;

– Stay tuned!