I neste uke (36) endrer vi en smule i supportens åpningstider. Det gjør vi fordi den uken er helt spesiell hos oss i e-conomic. Én uke i året har vi nemlig ekstra fokus på idéutvikling, samarbeid, kunnskapsdeling og arbeidsmiljø. For å favne alle våre avdelinger er supportens åpningstider derfor en smule annerledes enn hva du er vant til.

Her er overblikket:

  • Torsdag 8. september: Telefon og chat stenger klokken 12.00.
  • Fredag 9. september: Alt er stengt hele dagen.

Hackathon torsdag
På torsdag holder vi vårt årlige Hackathon-arrangement, og stenger derfor supporten litt tidligere. Hackathon handler om samarbeid og utvikling på tvers av avdelinger. Om onsdagen har alle medarbeiderne i e-conomic nemlig mulighet til å presentere deres idé om en tilføyelse eller forbedring av vårt program, hjemmeside, mobilapper, integrasjoner, eller noe helt femte. Heretter samler man et lag og utvikler idéen helt frem til midnatt, slik at den er klar til å bli implementert dagen etter. Alle idéene blir presentert om torsdagen, hvor førsteplassen blir stemt frem. Til slutt blir vinnerlaget presentert og feiret på vårt årlige Company Days-arrangement om fredagen.

Company Days fredag
På Company Days fortsetter vi i samme ånd som på Hackathon. Dagene er et årlig firma-arrangement hvor vi samles til erfarings- og idéutveksling på tvers av virksomheten. I år reiser vi til Oslo. Her skal vi møtes med våre kollegaer i Oslo, og forhåpentligvis lære en masse om hverandre. I den anledning er hele supporten stengt fredag 9. september.

Vi er tilbake for fullt mandag 12. september, og unnskylder selvfølgelig ubeleiligheten. Mangler du svar på et spørsmål i mellomtiden, kan du finne hjelp i vårt online hjelpeleksikon, e-copedia.