Har du kontaktlister i Outlook som du gjerne skulle hatt over i e-conomic? Eller kanskje du har behov for å integrere nettbutikk, kasseløsning, CRM-system eller hvilket som helst annet system med e-conomic? Med API aktivert i e-conomic, åpnes det opp for flere muligheter og funksjoner! Og det som er så fantastisk, er at du selv kan aktivere API i din e-conomic avtale – helt gratis.

 lisamoduuli-api

 
API er en forkortelse for Application Programming Interface og er et programmeringsgrensesnitt som gjør det mulig å koble flere programmer sammen som en integrasjon. Dette gjør at du kan legge til en rekke andre programmer og tjenester (apps), som gir deg de funksjonene du har behov for etter hvert som virksomheten din vokser, og som gjør hverdagen din enklere. Tilleggsmodulen API skal være aktivert i e-conomic for å integrere e-conomic med de forskjellige appene.

 

Du kan selv aktivere API inne i programmet (klikk for større bilde):

Alle innstillinger > Abonnement > Tilleggsmoduler

Tilleggsmoduler e-conomic

Når du har aktivert API kan du koble e-conomic sammen med dine andre systemer og spare tid. Du kan for eksempel få dine lønnsdata eller salg fra nettbutikken automatisk i e-conomic.

Husk at dette er en tilleggsmodul i e-conomic som ikke koster noe, og som du lett kan aktivere selv allerede i dag. Dersom du ønsker at vi skal aktivere API for deg i din avtale, kan du fylle ut skjemaet på denne siden her.