Det skal både være enklere og morsommere for deg å håndtere bilag. Derfor har vi i løpet av de siste månedene hamret løs i maskinrommet for å forbedre tilleggsmodulen Skanning. Vi har skrudd og banket, justert og finpusset, og nå er vi klare med en enda bedre og mer brukervennlig Skanning til deg.

Du kan selvfølgelig fortsatt gjøre alt det du ellers har kunnet gjøre med Skanningsmodulen. Men nå kan du gjøre enda mer, og du kan gjøre det på en enda smartere måte. Samtidig som at funksjonene har blitt utvidet, har Skanning også fått et skikkelig makeover av designet, slik at det ligner resten av e-conomic. Det er altså blitt vesentlig penere å se på når du arbeider med bilagene dine.

legg_til_dokument_fra_ubehandlet

Legg til bilag fra ubehandlet

 

Les videre hvis du vite hva som ellers har skjedd med Skanningsmodulen.

Fem forbedringer som gjør din bilagshåndtering enklere

  1. 1. Det blir enklere å vedlegge bilag. Nå kan du legge ved bilag til dine bokførte posteringer direkte fra venstremenyen «Arkiv». Det betyr at du ikke lenger skal klikke deg inn på «Arkiv» for så å klikke deg inn på «Ubehandlet» og til sist klikke på en postering for å legge ved bilagene. Det er altså ett trinn færre i prosessen.
  2. 2. Det blir enklere å tilføye bilag. Du har fått et helt nytt og separat vindu hvor du kan tilføye bilag. Herfra kan du tilføye bilaget direkte til «Ubehandlet», i stedet for å skulle gjøre det om til en postering. Tidligere skulle du sende bilag via e-post for at de skulle dukke opp i «Ubehandlet». Det er også kommet en ny «drag-and-drop»-funksjon i «Ubehandlet».
  3. 3. Nå kan du fjerne bilag. Hvis du vil fjerne et bilag som er tilføyd en gal postering kan du nå fjerne bilaget direkte fra dokumentvisningen i arkivet ditt. Bilaget blir så automatisk flyttet tilbake til «Ubehandlet».
  4. 4. Visningen av bilag har blitt bedre. Dine ubehandlede bilag vises nå direkte i din e-conomic-avtale. Hvis du vil se dem i et nytt vindu skal du bare klikke på det lille ikonet øverst i høyre hjørne. Hvis du gjør det og arbeider i to vinduer, eventuelt på to skjermer, så kan du dra og slippe dine bilag fra «Ubehandlet» direkte over på en postering i kassakladden.
  5. 5. Det blir lettere å få oversikt. Du kan nå se opp til fem sider i samme visning, og får derfor en mye bedre oversikt over dine flersidige dokumenter.

Hvis du ikke allerede er den lykkelige innehaver av tilleggsmodulen Skanning, og gjerne vil slippe bryet med å oppbevare og transportere fysiske bilag, kan du lese mer om tilleggsmodulen og hvordan du aktiverer det her.