Som du kanskje vet har vi i de siste månedene hatt et fast vedlikeholdsarbeid hver onsdag morgen fra klokken 5.00 til 6.00. Grunnen til dette er at vi er i gang med å flytte databasen vår over til en public cloud, som heter Azure.

Når vi flytter dataene til Azure deler vi den ene databasen vi har i dag opp i flere og mindre databaser. Dette gir oss en rekke tekniske fordeler som kan sikre deg en mer stabil drift, og bedre hastigheter i e-conomic.

I utgangspunktet var planen at vedlikeholdsarbeidet skulle ligge fast hver onsdag morgen inntil utgangen av 2016. Dessverre må vi erkjenne at dette var for kort frist. Dataene skal nemlig flyttes i mange mindre omganger, og vi er derfor nødt til å forlenge vedlikeholdsarbeidet frem til april 2017.

Neste vedlikeholdsarbeid vil skje 4. januar 2017 fra kl. 5.00-6.00.

Hva betyr dette for deg?
Hver onsdag morgen fra klokken 5 til 6 kan du ikke bruke programmet, mobilappene eller APIet. Vi forsikrer deg at ingen data går tapt i forbindelse med vedlikeholdsarbeidet. Kladdeposteringene dine og dine igangværende fakturaer vil naturligvis bli lagret.

Vi håper selvfølgelig at du ikke allerede har startet på dagens arbeide når vi har vedlikeholdsarbeid, og at du derfor ikke kommer til å merke noe til de.

Hvorfor må programmet lukkes?
Samtidig som at vi flytter dataene kan det ikke skje noen endringer i dataene. Det betyr at det ikke kan gjøres noe arbeide i programmet, og at vi derfor må lukke helt ned. Du kan bruke innloggingssiden til å følge med på når vedlikeholdsarbeidet er ferdig.

Vi gjør selvfølgelig alt vi kan for å bli ferdige så raskt som mulig, og beklager hvis dette forhindrer deg i å utføre arbeidet ditt.