250x250_logo_newDu vet hvordan det er når du er fornøyd med å ha sendt ut faktura til dine kunder, og kun venter på å motta betaling.         – Men så skjer det ingenting! Heldigvis trenger du ikke å vente lenger. Nå har du nemlig muligheten til å gjøre det enda enklere for dine kunder å sende pengene med en gang. Så nå finnes det ingen unnskyldning for at du at du ikke skal få dine velfortjente penger med det samme.

 

Direkte betaling på nett

e-conomic har i samarbeid med DIBS betalingsløsning nå en integrasjon som både gjør hverdagen enklere for deg og dine kunder. Denne nye appen tillater deg å raskt kunne opprette en betalingslink, som enkelt kan kopieres direkte i din fakturamal eller inn i e-mailen som dine kunder mottar fra deg.

På denne måten trenger kundene dine kun å klikke på linken når de mottar regningen og et betalingsvindu vil komme frem. Det blir egentlig ikke så mye enklere enn dette! Kunden kan betale med et betalingskort og det tar ikke lang tid før pengene er på din konto.

Da både du og din kunde får betalingsinformasjonen, oppstår det ingen tvil om pengene har blitt overført eller ikke.

 

Få bedre oversikt uten å løfte en finger
Integrasjonen mellom DIBS og e-conomic gjør ikke bare betaling enklere for deg og kunden din, alle administrative prosesser rundt blir også automatisk gjennomført. Dette gir deg mer tid til overs, så du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

Når du har mottatt betalingen gjennom vår nye DIBS integrasjon, er pengene automatisk overført til din konto i e-conomic. På denne måten er du alltid oppdatert på dine innbetalinger. Dette gir deg en komplett oversikt over dine aktiviteter og tillater deg å ta beslutninger basert på realistiske økonomiske forutsetninger.

 

Kom i gang i dag!
Vil du starte så raskt som overhode mulig? Da er det faktisk ingen grunn til å vente. Du kan lese mer om integrasjonen fra DIBS til e-conomic her. Hvis du allerede har DIBS Merchant Agreement, er denne appen helt gratis å bruke. Bare skriv inn din e-conomic og DIBS informasjon på denne siden, og du vil være klar til å starte i løpet av noen få sekunder.