Hvis du er ute etter treningsprogram, cupcake-oppskrifter eller motetips så må jeg dessverre henvise deg til andre blogger, for dette innlegget skal handle om noe helt annet. Det skal tvert i mot handle om en kar som aldri har bakt en cupcake i sitt liv, er milevis unna noen fysisk formtopp, og med totalt fraværende motesans.

Bakgrunn
Undertegnede er nemlig det nyeste tilskuddet til e-conomic teamet her i København: Jeg heter Simen, er 25 år og studerer for tiden på en mastergrad ved Copenhagen Business School. Min første erfaring med e-conomic fikk jeg mens jeg jobbet med regnskap ved siden av studiene i Bergen, og jeg ble frelst av brukervennligheten og de gode supportfunksjonene allerede da.

På fritiden
På fritiden er jeg glad i å stå på ski og spille squash, men har dessverre ikke fått spilt så mye i København enda (hint hint nye kolleger). De første dagene hos e-conomic har vært spennende, og jeg har blitt veldig godt tatt i mot – takk for det. Jeg gleder meg til å bli kjent med kunder og kolleger, og til alle små og store utfordringer i e-conomic fremover.

Takk for oppmerksomheten 🙂