Dette er det fjerde innlegget i bloggserien hvor jeg tidligere har skrevet om: hvordan du kommer i gang når du er ny i e-conomic, hvordan du kan holde oversikten og tips til hvordan du kan få orden på bilagene.

Dette er jo bare noen få emner av mange hundre som du sikkert kommer til å lure på når du jobber i e-conomic. Derfor har vi flere supportmuligheter tilgjengelige for deg, der alle er helt gratis og hvor noen er tilgjengelige 24 timer i døgnet. En av disse supportmulighetene som er tilgjengelige døgnet rundt, er vårt online hjelpeleksikon, e-copedia.

 

e-copedia: «Her finner du artikler som forklarer hvordan man bruker e-conomic. Artiklene inneholder forklarende skjermbilder og linker til relevante hjelpevideoer».

 

«e-copedia er redningen på en regnfull dag» Lena profil brukes

Denne uken har jeg snakket med solstrålen Lena som sitter i support-teamet, slik at hun kunne fortelle meg litt mer om e-copedia. Lena har kommet med flere gode tips, og hun får regnskap og bokføring til å bli morsomt – selv på en regnfull dag!

 

Lena, hvorfor er e-copedia en god supportmulighet?

  • Noen ganger kan det være veldig greit å kunne jobbe seg fremover i e-conomic, og ha muligheten til å få hjelp også utenom supportens åpningstider.
  • I e-copedia kan du søke på de emnene som man trenger hjelp til underveis. Da kan man ta den tiden man trenger og kan alltid gå tilbake og lese på nytt.

 

Hvis man for eksempel skal opprette kunder og varer i forbindelse med en faktura, kan det være fint å ha videoen i bakgrunnen, som forteller deg steg for steg hvordan det gjøres. Så kan du alltid stoppe videoen hvis du trenger mer tid.

 

Hvor finner jeg e-copedia?

e-copedia finner du enten på e-conomic sin hjemmeside i menylinjen helt i toppen, eller på menylinjen i selve regnskapsprogrammet (bok-ikonet).

e-copedia ikonet

 

Hvordan skal jeg vite hva jeg skal søke etter?

  • Det er ikke alltid like enkelt å vite hva man ser etter, og derfor er e-copedia delt inn i en «innholdsfortegnelse» som har samme oppbygning som e-conomic. På denne måten er det enklere å finne ut hva du egentlig leter etter og finne riktig artikkel. Hvis du for eksempel trenger hjelp til import av data, finner du en egen overskrift i oversikten til venstre i e-copedia, som viser deg fremgangsmåten for dette.
e-copedia

Klikk for større bilde

 

Hvordan bruker e-conomic kunder e-copedia?

  • Flere kunder som jeg har vært i kontakt med trekker frem at de har brukt blant annet videoer i e-copedia til å få hjelp til å lage sin første faktura. Bare Kom-godt-i gang videoen har for eksempel hatt 1280 visninger, og har fått mange positive tilbakemeldinger. Så det anbefales å ta en titt på e-copedia sine videoer og artikler neste gang du trenger hjelp!

… og siden januarværet er på sitt “beste”, avslutter Lena med å si: «e-copedia saves you on a rainy day».