Mitt navn er Stine, og kommer opprinnelig fra Ås, eller lettere beskrevet Tusenfryd. Her har jeg bodd så å si alle mine 23 år, men har de siste årene også bodd i Hønefoss hvor jeg har studert Økonomi og Administrasjon ved Høgskolen i Buskerud. Jeg har nå klart å karre meg gjennom alle 3 årene, og har forflyttet meg over landegrensen for å jobbe hos e-conomic.

JOBB OG SKOLE
Ved siden av skolen, har jeg jobbet innenfor flere typer serviceyrker. I 2011 tok jeg bartender kurs i Sunny Beach(eller BloodyBeach som noen kaller det), og har jobbet for flere utesteder, arrangementer, hoteller osv siden den gang. I tillegg til dette, har jeg jobbet som servitør og miljøassistent i en god stund.

FRITID
Selvom jobb og skole har tatt mye av tiden min de siste årene, går også en god del til trening og venner, og gjerne en kombinasjon av disse. Jeg er like glad i sommer som vinter. Ski, sykkel, joggeturer, styrketrening, rulleski og masse mer.

Når tiden strekker til(og ikke minst lommeboken), liker jeg svært godt å dra ut på nye eventyr. Reiser til andre land, byer, eller rett og slett bare til fjells og nyte fjelluften.

ut på tur aldri sur - utsikt over Lillehammer

ut på tur aldri sur – utsikt over Lillehammer

Med min utdannelse og erfaring, håper jeg at jeg kan være til god hjelp for både kunder og kollegaer i tiden fremover. Gleder meg til å sammarbeide med dere!

 

Med vennlig hilsen

Stine Alstad