Som du kanskje allerede har lagt merke til har oppdateringene våre her på bloggen og aktiviteten på sosiale medier begynt å dabbe av. Grunnen til dette er at vi har startet med å fase ut ressursene som blir lagt ned i å skape nytt innhold til våre kanaler, da flere og flere e-conomic-kunder har begynt å konvertere til et annet regnskapssystem.

Dette anbefaler vi dere resterende kunder å gjøre også, nå som dere har påbegynt et nytt regnskapsår.

Helt siden vi slapp nyheten om at e-conomic-produktet kun vil være tilgjengelig i Norge frem til juni 2018, har vi anbefalt kundene våre å konvertere til økonomisystemet Tripletex, som også er en del av Visma-familien. Dette er noe vi fortsatt anbefaler, da vi mener dette er den beste løsningen for deg.

Tripletex innehar mange av de samme funksjonene som du finner i e-conomic. For å sikre at omstillingsprosessen deres er så enkel som mulig har Tripletex derfor opprettet to nye pakker som er skreddersydd for kundene våre. Disse pakkene kan du sjekke ut her.

Vi mener dermed at ved å konvertere til Tripletex vil du få den smidigste overgangen når du nå skal bytte regnskapssystem. Nettopp derfor har teknikerne våre utviklet en effektiv måte for deg å konvertere fra e-conomic til Tripletex. Det eneste du skal gjøre er følgende:

  • Gå til det oransje tannhjulet og klikk på “alle innstillinger” i e-conomic.
  • Velg “eksporter til Tripletex” i menyen til venstre, og klikk på “eksporter”.
  • Du vil så motta en e-post fra Tripletex med informasjon om din nye avtale.

Du vil kun betale for ett system i overgangsperioden hvis du bytter til Tripletex. Dersom du velger å konvertere nå, vil du derfor ikke bli fakturert fra Tripletex før din siste fakturaperiode i e-conomic er over.

Dette var det siste blogginnlegget fra vår side. Hvis du er interessert i å lese blogginnlegg om regnskapslivet har Tripletex en fagblogg. Ellers kan du følge Tripletex på Facebook og Twitter.

Jeg ønsker å takke for gode kommentarer og engasjement både her på bloggen og i sosiale medier, og ønsker deg lykke til videre med virksomheten din.