fotballI e-conomic har man ulike standardoppsett, disse er laget for å forenkle oppstarten av e-conomic. Standardoppsettet består hovedsaklig av en kontoplan og innstillingene rundt denne. Bedrifter/bransjer har behov for ulike kontoer, og vi har derfor lagt opp flere av til de vanligste kontoplanene.

Idrettslag har tidligere vært nødt til å gjøre en del endringer på standardoppsettet. Derfor har vi nå opprettet et nytt standardoppsett som heter «Idrettens kontoplan». Denne er tilpasset idrettslag tilknyttet Idrettsforbundet. Kontoplanen minner veldig om Norsk standardkontoplan Vårt mål er å gjøre det enkelt å administrere et idrettslag.

Det nye standardoppsettet sammen med tilleggsmodulen abonnement gjør det ikke bare enkelt, men også effektivt å administrere idrettslaget. Abonnement modulen er et nyttig verktøy for å fakturere medlemmene, da denne lager alle fakturaer for deg selv om man har ulike typer medlemskap, faktureringsintervaller og priser.

At e-conomic også er nettbasert, gjør at det passer ypperlig for idrettslag der kasserer vervet går på rundgang. Da vi har gratis telefonsupport, vil det også være trygt for en ny kasserer å overta/fortsette med regnskapet. Det er også mulig å komme til oss en mandag ettermiddag for en gratis gjennomgang.

Prøv en «demo uten data» og bruk standardoppsettet «idretten kontoplan». Under innstillinger kan man «skru på» de tilleggsmodulene man ønsker, så test gjerne med tilleggsmodulen «abonnement».

Har du noen innspill til standardoppsettet? Eller kanskje din bransje har en egen kontoplan, ta kontakt så skal vi se på det.