Sommeren står for døren og kanskje venter campingferien i moderlandet, all inclusive-turen til Mallorca eller oppdagelsesturen til Vietnam rett rundt hjørnet. Som oftest er det en hel mengde ting som skal ordnes før du kan legge fra deg arbeidet, og ferien kan begynne. Og kanskje kan du aldri helt legge arbeidet fra deg, fordi det er ting som skal fikses selv om du har fri.

Gjennom sommeren vil vi derfor gi deg en serie av blogginnlegg med tips og triks til hvordan du kan arbeide mer effektivt i e-conomic, slik at du får mer tid til å nyte ferien din. Og hva er vel ikke bedre enn å starte med fakturaene dine?

klar for ferie 21.6 (NO).jpg

Hvis du har mange kunder som skal faktureres, og du ofte fakturerer de samme varene eller tjenestene flere ganger, kan fakturering være temmelig tidkrevende. Men det behøver det heldigvis ikke å være, for med tilleggsmodulen vår Abonnement kan du nemlig automatisere en stor del av arbeidet. Det vil jeg fortelle deg mer om i dette blogginnlegget.

Spar tid med Abonnement
Med Abonnement trenger du ikke å bekymre deg for faktureringene dine mens du er på ferie. Med tilleggsmodulen kan du nemlig fakturere og massefakturere en vare eller tjeneste med bestemte intervaller. Med noen få klikk kan du opprette faste oppkrevinger, som for eksempel medlemskontingenter, nett-tjenester eller husleie, slik at de ligger klare til å bli sendt på de datoene du allerede har valgt.

Det finnes ingen begrensninger for hvor mange abonnementer du kan opprette, eller hvilke typer abonnementer du oppretter. Du kan også ha flere abonnementer på den samme kunden. Abonnement er selvsagt fullt integrert med vår finans-, kunde- og fakturamodul, slik at din fakturering blir så enkel som overhodet mulig.

Med Abonnement kan du også sende KID-fakturaer i PDF-format. Hvis du bruker e-conomics fakturaoppsett med KID, kan dine innbetalinger bli bokført i en håndvending: Du skal bare overføre KID-innbetalingene til en kassekladd, klikke «bokfør kassakladd», og se hvordan innbetalingene dine blir bokført og de åpne postene blir utlignet – helt automatisk.

Så enkelt bruker du Abonnement
Med Abonnement blir det kanskje litt enklere å bevare ferieroen fordi tilleggsmodulen gjør mye av arbeidet for deg, og du skal kun vedlikeholde kundeinformasjonene dine på ett sted. Samtidig er tilleggsmodulen superenkel å bruke, og den krever kun fire trinn før du er godt i gang:

  1. 1. Opprett et nytt abonnement
  1. 2. Tilknytt den varen eller tjenesten som skal selges i abonnementet
  1. 3. Velg hvilke kunder som skal ha abonnementet
  1. 4. Opprett en abonnementskjøring og fakturer dine kunder

Les mer om tilleggsmodulen Abonnement, eller se hvordan du aktiverer modulet. Abonnement kan du kjøpe som tilleggsmodul for 59 kroner i måneden.