I mitt forrige blogginnlegg skrev jeg om hvordan du kan bli klar til ferien ved å opprette faste fakturaoppkrevinger med abonnementsmodulen vår. I dette blogginnlegget vil jeg fortsette litt på den samme stien, og gi deg tips til hvordan du også kan gjøre det enklere for kundene dine. Dette kan gjøres ved å gi dem mulighet til å betale fakturaene deres med DIBS-appen.

Klar for ferie del 2

DIBS er en betalingsintegrasjon som gjør det mulig for dine kunder å betale deres fakturaer med bankkort. Med DIBS er det større sjanse for at kundene dine betaler fakturaene deres raskere og til tiden, fordi de har en lett tilgjengelig betalingsmulighet for hånden. Det er selvfølgelig en fin service å kunne tilby dine kunder, men i siste ende gir det deg også forbedret likviditet og kanskje litt ekstra luft i økonomien til å ta det dykkerkurset som du alltid har drømt om, skeie ut på en Michelin-restaurant, eller shoppe amok i storbyferien.

Slik fungerer DIBS
Med DIBS gir du kundene dine en langt enklere måte å betale regningene deres på i en travel hverdag. Med appen kan du raskt opprette en link som du kan kopiere inn i din fakturamal, eller i den e-posten som du sender til kundene dine. Når de så klikker på linken, dukker det opp et betalingsvindu hvor de lynraskt kan taste inn kortopplysningene fra ett av deres betalingskort. På et blunk blir betalingen dermed gjennomført.

Du trenger derfor ikke å ligge på en strand i Hellas og bekymre deg om du har fått betalingen eller ei – du får nemlig beskjed med det samme på appen. Etter at betalingen er gjennomført, mottar kunden din en betalingsbekreftelse på e-post.

DIBS er selvfølgelig fullt integrert med e-conomic – det eneste du skal gjøre, er å hente DIBS-appen.

Vil du gjerne i gang raskest mulig? Så er det ikke noen grunn til å vente. Du kan lese mer om appen fra DIBS til e-conomic her, og har du allerede en DIBS Merchant-avtale, så er det bare å bruke dine e-conomic- og DIBS-opplysninger på denne siden, og så er du i gang på ganske få sekunder.

Har du ikke hatt fornøyelsen med å stifte bekjentskap med DIBS ennå, så kan du raskt få et overblikk over hva de kan tilby deg og din virksomhet.