Oppdatering 6. oktober 2016: Vi har evaluert det første vedlikeholdsarbeidet og lyttet til de tilbakemeldingene vi har fått. På den bakgrunn har vi besluttet å rykke tidspunktet for vedlikeholdsvinduene. I fremtiden vil de derfor ligge hver onsdag morgen fra kl. 05.00-06.00. Vi håper at det er et mer passende tidspunkt for de fleste, og beklager hvis vedlikeholdsvinduet allikevel forhindrer deg i å utføre ditt arbeide.

Regnskapsprogrammet ditt skal alltid være i topp stand. Driften skal være så stabil at du ville kunne bruke den som sikkerhetssele når du bedriver fjellklatring.

For å sikre at dette skjer nå og i fremtiden, går vi i gang med å flytte databasene våre til en public cloud som heter Azure. Det betyr også at vi deler opp den databasen vi har i dag i flere mindre databaser, hvilket er en veldig god nyhet. Det gir oss nemlig en masse tekniske fordeler som gjør at vi kan gi deg en mer stabil drift og bedre hastighet i e-conomic.

Hva betyr det for deg?
Dataene våre i e-conomic skal flyttes løpende i flere omganger. Derfor kommer vi til å ha et fast vedlikeholdsvindu hver onsdag fra klokken 05-06 resten av året.

I dette tidsrommet er regnskapsprogrammet samt mobilappene og APIet ikke tilgjengelig. Det vil ikke gå tapt noe data i forbindelse med vedlikeholdsarbeidet.

Hvorfor stenger vi programmet?
Det kan ikke gjøres noen endringer i dataen mens vi flytter den. Det betyr at samtidig med flyttingen av data, kan det ikke bli arbeidet i programmet. Derfor må vi stenge tilgangen helt.

Du kan bruke innloggingssiden til å følge med på når vedlikeholdsarbeidet er ferdig. Vi jobber selvsagt på spreng for å bli ferdige så raskt som mulig, og unnskylder hvis det forhindrer deg i å utføre ditt arbeide.

Dette er de første skrittene på veien mot et mer fremtidssikret e-conomic. Du kan følge med her på bloggen, hvor vi vil holde deg oppdatert på arbeidet og hva som ellers kommer til å skje.