Internett har gitt oss muligheten til å kombinere og skape softwareløsninger, som oppfyller vårt behov til den minste detalj. Det samme gjelder for ditt regnskap. I e-conomic finnes det mer enn 150 integrasjoner, som automatiserer bokføringen din og gjør det litt enklere å finne tid til å fokusere på utviklingen av din bedrift. Med den nye integrasjonen mellom elastic.io og e-conomic, kan du for alvor effektivisere arbeidet ditt.

 

integration elastic io - e-conomic (2)

 

Større behov krever ofte flere funksjoner
Antall systemer å holde orden på, vokser i takt med bedriftens vekst. Det gjelder alt fra budsjett til kunder og lager. Det kan være tidkrevende å holde alle disse systemene oppdaterte hvis alt skal gjøres manuelt i forskjellige program.

Derfor er det en stor fordel å utnytte cloud-løsninger som «spiller sammen». På denne måten trenger du bare å taste inn informasjonen en gang! Deretter kan denne informasjonen synkroniseres mellom de forskjellige programmene. En ting er at to integrasjoner fører til datautveksling. Men hvordan sikrer du at alle apps samarbeider, slik at dine arbeidsrutiner automatiseres?

 

Samle alle integrasjonene dine på en plattform
Appen fra elastic.io til e-conomic gjør det ikke bare mulig å få tilgang til integrasjonene dine fra en enkelt plattform, det kan også automatisere ditt administrative arbeid i stor grad. Gjennom integrering kan du utveksle data mellom e-conomic regnskapsprogram og dine andre forskjellige systemer – stort sett uten manuell innsats. Du kan for eksempel synkronisere kundedata med MailChimp, WordPress og Salesforce.

Ingen installasjon eller komplisert oppstartsprosess
Å koble elastic.io sammen med e-conomic er som en lek. Alt ligger i skyen så du slipper langsomme og ressurskrevende installasjoner. Du kan lese mer om integrasjonen her. Vil du bare i gang med det samme, kan du prøve appen gratis i 14 dager.

Selve brukerflaten er meget intuitiv, der du kun trenger å bruke funksjonen «klikk og dra» for å tilføye de integrasjonene og appene du ønsker å samle under din elastic.io «paraply».

På kort tid får du laget ditt oppsett, og du er klar til å la de forskjellige systemene dine utveksle informasjon.

Har du spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte oss på mail eller på 21 98 42 21.