Hvis det bare var så enkelt! Vi i e-conomic vil i hvert fall gjøre det lettere for deg og din virksomhet å håndtere alle papirer. Ved å aktivere tilleggsmodulen «Skanning» i din e-conomic-avtale, kan du skanne inn dine papirfakturaer og kvitteringer uten at de tar plass på serveren din. Det skannede materialet sendes automatisk til din avtale, slik at både du og din regnskapsfører enkelt får tilgang til samtlige underbilag. Du kan gi din regnskapsfører tilgang til bokføringen din i e-conomic helt kostnadsfritt.

ThinkstockPhotos-178435046
Håndter ulike filformater i e-conomic
Skanningmodulen hjelper deg ikke bare med å arbeide mer fleksibelt med din bokføring – den hjelper deg også med organiseringen. Du kan spesifisere hva materialet gjelder slik at de som trenger tilgang til underbilagene lett kan håndtere og arbeide med dem. Du kan bruke filformatene pdf, gif eller jpg/jpeg, og feste dem til posteringene i bokføringen din. Når underbilaget er skannet og sendt til din e-conomic-avtale, kan du enkelt finne dem igjen i din bokføring og rapportering.

Hvordan aktiverer jeg skanning i mitt e-conomic-system?
Du aktiverer skanning enkelt i e-conomic-systemet ditt gjennom følgende steg:

  • Klikk på det oransje tannhjul-ikonet øverst til høyre i hovedmenyen, og velg «Alle innstillinger».
  • Klikk på «Abonnement» i menyen til venstre, og velg deretter «Tilleggsmoduler».
  • Finn «Skanning» på listen, og klikk på penn-ikonet helt til høyre i raden.
  • Huk av boksen for tilgang, og klikk lagre.

Gå inn her for å se hvordan man bruker skanning i e-conomic.

Flere fordeler med skanning
Etter at du har aktivert tilleggsmodulen «Skanning» i e-conomic-avtalen din får du også mulighet til å bruke appen vår, «expenses». Denne appen er tilgjengelig for nedlasting både i App Store og i Google Play. Appen er utviklet med tanke på å forenkle håndteringen av kvitteringer og leverandørfakturaer ytterligere, da du raskt og enkelt kan fotografere dine kvitteringer og fakturaer som automatisk sendes til bokføringen din. Du trenger dermed ikke lenger ha en skuff full av kvitteringer som du må sortere manuelt i ettertid.

Kom i gang
Vil du fortsatt kaste papirfakturaene i søppelkassa – eller i hvert fall gjøre håndteringen av disse litt lettere? Gå inn på e-conomic og velg tilleggsmodulen «Skanning» til ditt bokføringsprogram, og last ned appen «expenses» til iPhone eller Android.