Da jeg satt meg i sjefsstolen i september, kjente jeg allerede en del til e-conomic. Jeg har hatt fornøyelsen av å sitte i styret, og da eierne spurte om jeg ville bli konserndirektør for e-conomic international, var ikke valget vanskelig.

Jeg kommer fra en jobb som nordisk direktør i det franske it-selskapet Come&Stay, som tilbake i 2006 kjøpte Retail Internet. Jeg var med på å bygge opp Retail Internet fra kun seks ansatte og en million i omsetning, til 180 ansatte og 140 millioner i omsetning, og fra kontorer i 1 land til 18 land.

Torben Frigaard Rasmussen

Da Come&Stay er fransk, har jeg pendlet til Paris i to år. Samtidig følte jeg at jeg hadde levert varene ovenfor de opprinnelige eierne i virksomheten. Jeg følte dog ikke jeg var ferdig med å arbeide med internett, derfor var e-conomic et naturlig valg.

Internt i e-conomic har mine nye kolleger allerede tatt meg godt imot og kulturen er meget åpen, uformell og vennlig. Oppgavene blir blant annet å føre den åpne kulturen online, sikre markedslederrollen i Danmark og fortsette internasjonaliseringen.

Privat er jeg gift med Debbie som er fra USA, sammen har vi Pia på ni og Isabella på fire.

Torben Frigaard Rasmussen