I den første delen av sommerserien skrev jeg om tips og triks for hvordan du kunne forberede deg til ferien ved å automatisere og effektivisere dine administrative prosesser. I den andre delen av bloggserien vil jeg gi deg noen tips og triks om hvordan du kan styre ditt administrative arbeid fra solsengen på Mallorca eller under din oppdagelsesreise i Vietnam.

Nyt ferien din del 1

Vi i e-conomic vil hjelpe deg i ferien ved å tilby enkle funksjoner og integrasjoner som gjør det mulig for deg å arbeide så mobilt og fleksibelt som mulig. En administrativ utfordring som både kan være tidkrevende og gjøre det vanskelig for deg å arbeide mobilt, er håndteringen av bilag. Tilleggsmodulen vår Skanning kan hjelpe deg med å takle denne utfordringen. Så hva sier du til at vi begynner der?

Dette kan du med Skanningsmodulen
Ved å aktivere tilleggsmodulen Skanning i din avtale kan du:

  • forenkle håndteringen av bilag og slippe å oppbevare bilagene fysisk.
  • føle deg helt trygg ettersom at Skanning er komplett integrert e-conomics regnskapssystem og API, slik at du får 100 prosent databeskyttelse på bilagene.
  • ha tilgang til samtlige bilag døgnet rundt for både deg og din regnskapsfører, hvilket gjør det enkelt å samarbeide selv om dere er på to forskjellige steder.
  • være sikker på at all informasjon er oppdatert til enhver tid da bilagene oppdateres i din e-conomic-avtale med det samme.

Når du som kunde har takket ja til å forenkle håndteringen av bilag via vår Skanningsmodul, kan du laste ned appen «utgifter», enten til iOS eller Android, som forenkler ditt arbeide enda mer.

Få en mer mobil arbeidsgang
Etter at du har aktivert tilleggsmodulen Skanning i din e-conomic-avtale, kan du helt uten et fysisk kontor dokumentere og håndtere dine innskannede bilag. Ettersom at bilaget sendes direkte til vår API, så kan regnskapsføreren din få tilgang til dokumentet med det samme. I e-conomic-appen «utgifter» kan du ta et bilde av bilaget, og direkte spesifisere hva det gjelder. Slik kan du, om du vil bokføre bilaget på et senere tidspunkt, være sikker på at du har all informasjonen du trenger selv om det var lenge siden du registrerte bilaget.

Hvis du aktiverer tilleggsmodulen i ferien, kan du være sikker på at all informasjon er korrekt og spesifisert når du kommer hjem og skal bokføre i e-conomic. Eller så kan du la regnskapsføreren din gjøre det for deg mens du er borte, ved at han får tilgang til bilaget direkte når du skanner dem inn. På den måten kan du med god samvittighet arbeide mer mobilt og fleksibelt når du er på reisefot.

Pust ut og unngå dårlig samvittighet
Føles det ikke deilig? Nå vet du at håndteringen av bilag aldri kommer til å bli den samme igjen, og samtidig som at du sparer mengder av tid, blir du mer fleksibel i ditt arbeide da det eneste du trenger er en smarttelefon eller nettbrett. Det spiller altså ingen rolle om du befinner deg i solstolen på Mallorca eller på oppdagelsesreise i Vietnam – dine bilag havner uansett i de rette hender.

Skanningsmodulen koster 59 kroner i måneden, og du kan lese om hvordan den aktiveres her. Så fort du har aktivert modulen kan du hente appen «utgifter» for iPhone og iPad i App Store, eller for Android i Google Play.