I forrige ukes innlegg skrev jeg om hvordan du kan håndtere dine bilag smidig via tilleggsmodulen vår, Skanning – uansett hvor du befinner deg i sommer. I denne ukens innlegg vil jeg tipse deg om en integrasjon til e-conomic som hjelper deg med å få en oversikt over virksomhetens prosjekter.

Nyt ferien din del 2

Vi i e-conomic vet at mange av dere er på farten nå midt i fellesferien. Kanskje kunne du derfor mellom is-spisingen og badingen ha behov for å få en rask oversikt over virksomhetens prosjekter. Eller kanskje trenger du å få tilgang til tidsregistreringen i virksomheten mens du er på farten. Uansett hva, så har vi alle opplevd at man befinner seg på feil sted til feil tid. Kanskje er du ute med båten eller i fjellet uten dekning når det haster som mest?

Med appen Intempus får du en fullt integrert applikasjon til ditt e-conomic regnskapsprogram, hvor du enkelt får oversikt over din virksomhets prosjekter. Med appen kan du dessuten registrere timer, varer, kilometer, gebyrer og lignende smidig via din smarttelefon. Og her kommer tvisten; du kan gjøre det uten Internettdekning.

Dette kan du med Intempus
Ved å laste ned Intempus-appen til din smarttelefon eller nettbrett så kan du på farten:

  • opprette nye oppgaver og prosjekter.
  • få et raskt overblikk over tidsbruken på dine prosjekter direkte på telefonen.
  • forbedre kommunikasjonen i prosjektene dine.
  • spare tid og penger på administrativt arbeid.
  • overføre alle dataer i appen automatisk til e-conomic.

Forenkle ditt arbeid på farten med Intempus
Når du har lastet ned Intempus-appen får du enklere oversikt over din virksomhet samtidig som at du kan spare tid på å slippe unødig papirarbeid. Dermed kan du forsikre deg om at du har tilgang til all informasjon du trenger når du er på ferie, og du kan dessuten rapportere tilbake til kontoret med det samme.

Du kan altså slappe litt ekstra av uansett hvor du befinner deg, da du til og med kan bruke appen når du sitter på båten eller går i fjellet uten dekning. Du får dessuten oversikt over virksomhetens prosjekter med noen få klikk.

Reduser bekymringene med oversiktsbilder
Synes du også at det føles betryggende og trygt å kunne arbeide på farten i sommer og samtidig ha full oversikt over virksomhetens prosjekter? Slapp av til lyden av bølgene som skvulper mot båten, eller den totale stillheten på fjelltoppen, og vær sikker på at du har full oversikt over hva som skjer i virksomhetens prosjekter.

Last ned appen Intempus for iPhone eller iPad i App Store, eller for Android i Google Play, og få en gratis prøveperiode på 30 dager.