Da har vi kommet til det siste blogginnlegget i «nyt ferien din»-delen av sommerserien, hvor vi fokuserer på mobilitet. I dette innlegget vil jeg fortelle deg om hvordan du kan få tilgang til regnskapet ditt helt gratis – hvor som helst og når som helst.

e-conomic har en egen iPhone-app som innehar flere av funksjonene i programmet. I stedet for å presse hele regnskapsprogrammet inn i én app, har vi heller fokusert på å lage en enkel og smart løsning med de funksjonene som kan være nødvendige når du er på farten.

Nyt ferien din del 3

Hvilke muligheter får du?

  • Du kan sende fakturaen med én gang. Når du er ute hos en kunde, så kan du sende ordre og fakturaer mens du fortsatt er der. Dermed husker du fortsatt hva det gjelder, og det er allerede gjort når du er tilbake på kontoret.
  • Du kan skanne bilag med telefonen. Har du kjøpt en kaffe? Ta et bilde av kvitteringen, og send den til e-conomic-kontoen din. På den måten slipper du å ha hanskerommet eller skobokser fulle av kvitteringer.
  • Du kan holde oversikten hvor enn du er. Skaff deg oversikt over virksomheten uansett hvor du befinner deg. Hvor mye har du fakturert, hva har du tilgode, og hvilke kunder har ikke betalt innen fristen?

Hva må du være oppmerksom på?

  • Appen er gratis, men krever at du har en eksisterende e-conomic-avtale.
  • Funksjonen for skanning krever e-conomics skanningsmodul.
  • Det kan hende at det tar litt tid før appen blir fullstendig synkronisert hvis kontoen din har store mengder fakturaer, kunder eller varer.

Appen finnes foreløpig kun i App Store, men vi har ikke glemt dere Android-brukere. Vi holder på med å utvikle appen på denne plattformen også, og holder dere selvsagt oppdatert. I mellomtiden kan dere bruke appen, «e-conomic expenses», som innehar den samme skanningsfunksjonen som iPhone-appen. Denne krever dog som sagt tilleggsmodulen Skanning i din e-conomic-avtale.

I neste uke vil vi gi starte på den siste delen i sommerserien vår. Fremover vil det handle om hvordan du kan komme tilbake fra ferien på en mest mulig behagelig måte.

Vi ønsker deg en fortsatt fin sommer!