Jeg heter Silje Mala, og er det nye tilskuddet i det norske support-teamet i e-conomic! Jeg er 25 år, født og oppvokst i Trondheim, men har også litt Srilankisk blod i årene.

 

Presentasjon blogg

Faglig bakgrunn
Jeg har hatt fornøyelsen av å bo i herlige København i 2 år, da jeg er har tatt en mastergrad i accounting, strategy and control på Copenhagen Business School. Jeg bruker for tiden helgene mine på å skrive ferdig masteroppgaven, som skal leveres nå i oktober. Før masteren tok jeg en bachelorgrad ved Trondheim Økonomiske Høgskole. I løpet av denne bachelorgraden var jeg på utveksling i Nederland – et morsomt og lærerikt semester. Mens jeg bodde i Trondheim, jobbet jeg i restaurantbransjen ved siden av studiene, noe jeg trivdes godt med blant annet fordi jeg liker det hektiske miljøet og jeg liker å sørge for at andre mennesker til enhver tid er glade og fornøyde.

 

Litt mer om meg
Når jeg ikke er på jobb eller skole: Jeg har spilt fotball i mange år, og har i det siste begynt så smått med klatring. Jeg er også veldig glad i musikk, og går gjerne på konserter og festivaler så ofte jeg har mulighet. I tillegg elsker jeg å reise, stort sett utenlands, men nå i sommer ble det Norgesferie til blant annet Lofoten og Vesterålen. Andre favorittreisemål er Ghana, Tanzania og Island.

Venner og kolleger vil nok beskrive meg som utadvendt, blid og hjelpsom – noe jeg håper jeg vil oppleves som i e-conomic også. Jeg gleder meg til å bli kjent med dere, både kunder og kolleger!