Therese banner brukesVi holder for tiden frokostseminar for regnskapsførere, der vi viser deg som er regnskapsfører fordelene med å være e-conomic byråpartner. Det er en gyllen mulighet til å møte andre regnskapsførere, til å få en grundig programvisning og til å stille spørsmål til oss i e-conomic.

Sist uke var vi på plass på Thon Hotel Opera i Oslo for å gjennomføre vårt første seminar for regnskapsførere. Vi var litt spente med sommerfugler i magen og gledet oss veldig til å ta imot alle regnskapsførerne.

 

Først frokost – så mulighetene
Dagen startet klokken 08.00 med kaffe/te, frokost og mingling. Klokken 09.00 startet programmet for fullt med en presentasjon av hvor regnskapsbransjen er på vei, hvilke tendenser vi ser for fremtiden og viktigheten av å ha et nettbasert regnskapsprogram.

 

Programvisning og tips & triks
Etter en snacks-pause, gikk vi videre med en grundig gjennomgang av e-conomic med programvisning og tips & triks til hvordan man kan jobbe enda smartere i e-conomic. Her ble det stilt mange interessante spørsmål underveis, og det ble lagt opp til diskusjon og til å dele erfaringer med de andre.

DSC_0167
Helt til slutt var det satt av tid til de som hadde enda flere spørsmål og kommentarer, og det var åpent for diskusjon med oss i e-conomic.

Tusen takk til deg som deltok, for din deltakelse, tilbakemeldinger og spørsmål! Vi gleder oss til de neste seminarene.

 

Ønsker du å delta på vårt gratis seminar i Oslo eller Lillestrøm? 
Da anbefaler jeg deg å klikke inn på denne siden her. Vi er i Oslo og Lillestrøm den 23. og 24. april, og i Oslo igjen, 5. mai.

Legg gjerne igjen en kommentar nedenfor, dersom du har et ønske om hvor vi skal holde et seminar neste gang.

Mingling