Hvis du vurderer eller har planer om å starte et regnskapskontor, så les denne artikkelen først. Her får du nemlig se hvilke fordeler du kan få med e-conomic.

Webbasert – alltid tilgjengelig

En av de viktigste tingene e-conomic har satset på er at det er webbasert og derfor alltid tilgjengelig. At det er webbasert gjør også at e-conomic fungerer som en samarbeidsplattform mellom sluttkunde, regnskapsfører og eventuelt revisor. Dessuten er det plattformuavhengig, med andre ord så fungerer det både på Mac og PC.

Ingen stor investering

e-conomic er en fleksibel løsning slik at du kun betaler for det du har behov for. Det er enkelt å aktivere tilleggsmoduler når det er behov for det. Dette gjør at du slipper å investere i servere og programvare som inneholder funksjoner du ikke kommer til å bruke. Du kan også utvide funksjonene ved hjelp av våre integrasjonspartnere, eller såkalte apps.

Det er også mulighet for å la klienten betale for lisensen, hvis de trenger et faktureringsprogram, fordi e-conomic sin grunnmodul inneholder både fakturering og regnskapsfunksjon. Prisen for e-conomic er nemlig så lavt som et ordinært faktureringsprogram. Har du kun klienter som betaler selv, så er administratormodulen i utgangspunktet gratis for deg. Skulle du likevel ha noen klienter som ikke trenger tilgang til sin lisens, så har du muligheten til å opprette dem som interne lisenser til koselige priser.

Gratis online kurs og support

e-conomic har det synspunkt at alle kunder og administratorer (regnskapsførere / revisorer) skal få muligheten til å komme i gang med programmet på en rask og smertefri måte. Man kan være i tvil om hvor man skal starte når man først logger inn og hvordan de ulike funksjonene brukes eller henger sammen. Derfor er det gratis for all support hos e-conomic i tillegg til hjelpesiden e-copedia og filmbloggen som er tilgjengelig 24/7. Det blir dessuten gitt flere online kurs i ulike emner daglig.

Og skulle du trenge regnskapsassistanse så har du oppslagsverket Sticos. Her får du faktisk 30 % rabatt på etableringsgebyret.

Profilering på e-conomic sine websider

Mange e-conomic kunder kontakter oss når de har behov for en ny regnskapsfører. Derfor har vi laget en oversikt på våre websider hvor kundene kan søke etter regnskapsførere etter geografi og tjenester. Dette kan hjelpe deg å få nye kunder uten ekstra kostnad.

Finesser hos e-conomic

Ikke nok med det. I tillegg til alle de ulike fordelene som er nevnt ovenfor så finns det også andre finesser hos e-conomic. Disse nevnes kort nedenfor.

Du kan ta ut dine rapporter før du bokfører bilagene, for å se effekten. På den måten blir det lettere å oppdage og rette feilføringer.

e-conomic har en automatisk bankavstemmingsfunksjon som sparer deg for masse tid.

Du har muligheten til å sende e-faktura (elektronisk handelsformat) til det offentlige med e-conomic.

Automatisk utligning gir deg mulighet til å matche betalinger og fakturaer og på den måten blir det raskt å avstemme reskontroer.

De ulike lister og rapporter i e-conomic kan eksporteres til Excel med kun et par museklikk.

Start derfor ikke et regnskapskontor, før du har prøvd e-conomic.