For mange av oss er sommerferien snart ferdig, og tilbake på kontoret venter det kanskje en masse e-poster og oppgaver som har hopet seg opp mens du har vært borte. Men hvor var det egentlig du var da du dro av sted? Og hvor skal du starte igjen? Vi vil gjerne gjøre din ankomst tilbake til arbeidet så myk som mulig – derfor har vi en rekke hjelpemidler som kan hjelpe deg godt i gang igjen.

Tilbake fra ferie del 1

e-copedia og support
Mangler du et raskt svar på hvordan en bestemt funksjon i e-conomic fungerer? Så er vårt online regnskapsleksikon, e-copedia, helt sikkert verdt å sjekke ut. I e-copedia finner du et hav av hjelpeartikler til nesten alle funksjoner i e-conomic. Mange av artiklene har også hjelpevideoer som demonstrerer funksjonene for deg.

Har du et spørsmål du ikke kan finne svar på i e-copedia? Eller ønsker du at det sitter et menneske på den andre siden og hjelper deg? Så er vi selvfølgelig også klare til å gi deg personlig support. All vår support er gratis og vi hjelper deg gledelig på både telefonchat og e-post. Så ikke nøl med å gripe røret eller ty til tastene – vi sitter klare alle hverdager.

Online-kurs og regnskapsordbok
Innimellom avholder vi online-kurs for å hjelpe deg godt i gang. Kurset er selvsagt gratis og foregår over Internettet, slik at du kan delta i ro og mak fra kontorstolen, sofaen eller hagen, så lenge du bare har din datamaskin. Det sitter selvfølgelig en lys levende e-conomic-supporter på den andre siden av skjermen, som med kyndig hånd guider deg og svarer på alle dine spørsmål. Det mener vi nemlig gir deg de beste betingelser for å få en dypere forståelse av regnskapsprogrammet ditt.

Dersom du lurer på hva et regnskapsbegrep betyr, anbefaler jeg deg å besøke vår regnskapsordbok. Her forklares de vanligste begrepene innenfor regnskapsverden, slik at du kan snakke flytende «regnskapsspråk».

Forum, blogg og eksterne konsulenter
Har du lyst til å utveksle erfaringer med andre e-conomic-brukere? Så er vårt forum helt sikkert noe for deg. Her kan du også få hjelp til ditt regnskapsprogram og din bokføring, og rapportere feil du opplever i systemet.

Bloggen er stedet å gå til for å holde deg oppdatert på både drift og nye tiltak. Her gir vi deg dessuten tips og triks til alt i e-conomic. Vi ønsker å kunne skape en dialog på bloggen mellom deg som bruker e-conomic og oss som skriver. Derfor er det åpent for alle til å skrive kommentarer, innspill og spørsmål i kommentarfeltet.

Jeg håper du har fått litt inspirasjon til å finne et hjelpemiddel som kan gjøre det enklere for deg å komme tilbake til arbeide igjen. I neste uke får du enda et blogginnlegg om hvordan du kan komme godt tilbake fra ferien.  Her gir jeg deg tips til å få oversikt med appen, report123. Det er for øvrig det siste blogginnlegget i sommerserien vår, så husk å lese med.