Det kan være hardt å komme tilbake fra ferie, og få oversikt over regnskapet igjen. Kanskje har du vært på ferie og noen har overtatt regnskapet for deg, muligens har regnskapet blitt liggende hele ferien, eller så kan det hende at du har arbeidet i ferien. Uansett vil det være en fordel å få samlet alt på ett sted og få styr på tingene igjen.

Heldigvis finnes det gode redskaper som kan hjelpe deg – blant annet appen report123 som jeg vil fortelle om i dette blogginnlegget.

Tilbake fra ferie del 2

Med report123 får du adgang til fleksibel og detaljert rapportering av virksomhetens økonomi. Om du ønsker å gi et økonomisk overblikk til styret, ledelsen, de ansatte, investorer, eller simpelthen deg selv, er appen veien å gå. Og du trenger heldigvis ikke å være et grafisk design-geni for å lage presentasjonene – det gjør report123 for deg.

Fordelene ved appen:

  • Få oversikt gjennom forståelige grafer og diagrammer. Rapportene består ikke kun av tørre tall, men understøttes alltid av grafer og diagrammer som gir et klart bilde over virksomhetens utvikling.
  • Spar tid ved automatisk innhenting av data. Dermed trenger du ikke å gjøre noe manuelt, og sparer den tiden det tar å samle inn tallmateriale og sette opp rapporter.
  • Skap relevans via skreddersydde rapporter. Ved å skrelle bort overflødig informasjon, får du nøkkeltall med diagrammer og grafer som er håndplukket til formålet ditt.
  • Planlegg frem i tid ut fra hvor profitten skapes. Det er enklere å se hvor pengene kommer fra og hvor de går til når tallene er oversiktlig presentert med trender og tendenser. På den måten kan du enklere planlegge hvilken vei virksomheten skal ta videre.

Du kan prøve appen gratis i to uker. report123 krever bare at du har en e-conomic-avtale, og at du har aktivert vår gratis tilleggsmodul API. Implementeringen går raskt og smertefritt.

Med dette er sommerserien på bloggen over for denne gang. Det betyr dog ikke at jeg ikke vil fortsette med å gi deg tips og triks til hvordan hverdagen din kan bli litt enklere med e-conomic. Følg med videre – jeg garanterer at du vil få nytte av det.