Har du prøvd vår navigasjonsfunksjon ennå? Her vil jeg gi deg tre av fordelene ved å gjøre nettopp det.

  • Du sparer tid. Det ligger i navnet QuickSearch – det skal gå fort. Med vår nye funksjon kan du klikke punktum-tasten for å få hurtig tilgang til ulike handlinger og ulike menyer. På denne måten kan du redusere antall klikk lynhurtig og veldig enkelt. Hvem har egentlig bestemt at det skal ta lenger enn 30 sekunder å lage og sende en faktura? Ikke vi i hvert fall!
  • Du behøver ikke å huske alt.Bilde 1, quicksearch Hvordan staver man innkjøpsstatistikk igjen? Var det Lise eller Lisa Karlsen hun het? Og hvor mange ulike beskrivelser av teppevarer har jeg egentlig? Ingen grunn til å bekymre seg!
    Med QuickSearch trenger du bare å skrive inn forbokstaven etterfulgt av en stjerne (*), så dukker stikkordet opp.
  • Du slipper å bruke musen. Noen ganger kan det faktisk være deilig å slippe og høre på lyden av museklikk, og å droppe bekymringene for at man skal pådra seg en senebetennelse. Da er det bra at man faktisk kan navigere seg rundt i regnskapsprogrammet med QuickSearch helt uten å bruke musen!

quicksearch1

Ved å klikke på punktum-tasten når du er inne i et nytt vindu, vil du få opp den blå knappen som et alternativ. Dermed trenger du kun å klikke enter. Skal du opprette en ny faktura behøver du derfor kun to tasteklikk når du står i «hjem»-fanen – punktum og enter!

Hvis du ennå ikke er 100 prosent overbevist over hvor hurtig, enkel og morsom QuickSearch-funksjonen er, så sjekk ut vår videoguide og se det for deg selv.

Ha en strålende fredag videre!