Når du logger inn i e-conomic gjør du dette via vår innloggingsside, som for øyeblikket har adressen login.e-conomic.com/no. Vi rydder litt på våre hjemmesider, hvilket betyr at innloggingssiden fremover kommer til å ligge på en ny adresse; e-conomic.no/login.

Du kan allerede begynne å ta i bruk den nye adressen her.

Hvorfor flytter vi innloggingssiden?
Uten at det skal bli en alt for teknisk forklaring, så ligger innloggingssiden vår nå på det som kalles et sub-domene. Det vil si en slags separat hjemmeside kun til innlogging.

Det vil vi gjerne endre. Vi ønsker at de tre e-conomic-landene (Norge, Danmark og Sverige) får deres egen innloggingsside som hører til det overordnede domene; altså e-conomic.no, e-conomic.dk og e-conomic.se.

Dette sikrer oss en mer strømlinjet hjemmeside, i tillegg til at det blir enklere å oppdatere innhold på tvers av de forskjellige landene. Vi stenger den nåværende innloggingssiden og -adressen 31. august 2016.

Hva betyr det for meg som kunde?
Det betyr egentlig ikke så mye. Den eneste forskjellen er at du skal logge inn fra en ny adresse, men ellers er det slik som det pleier.

Du skal dog være oppmerksom på at hvis du bruker «husk meg»-funksjonen på innloggingssiden så vil ikke brukernavnet og avtalenummeret automatisk følge med til den nye. Opplysningene blir nemlig lagret via en cookie som lagres på din datamaskin. Derfor skal du huske å notere ditt avtalenummer og bruker-ID.

Hva skal jeg gjøre nå?
Vi anbefaler at du allerede nå begynner å ta i bruk den nye innloggingssiden. Dersom du ikke husker avtalenummeret eller bruker-IDen din, burde du som sagt gå til den nåværende innloggingssiden og bruke lenken der, slik at dine innloggingsopplysninger blir overført. Husk også å skifte bokmerke til innloggingssiden (hvis du bruker slikt).

Du kan fortsatt bruke den nåværende innloggingssiden, men kun en drøy måned til. Vi stenger den 31. august.