Hei alle sammen!

Jeg har nettopp startet i e-conomic i det norske teamet som Account Manager – og for en super start jeg har hatt! DNAet i e-conomic er helt fantastisk. e-conomic sine verdier skinner virkelig gjennom hos alle de 250 ansatte. Jeg er takknemlig og glad for å være en del av dette teamet og e-conomic eventyret.

 

Hvem er Therese Louise Rastorp? Therese Louise Rastorp Account Manager

Dansk/norsk, 36 år gammel og bor I København med min datter på 5 år. Jeg har en Bachelor i Business Administration og Service Management fra Copenhagen Business School. På fritiden liker jeg godt å være aktiv, bruke tid sammen med familie og venner, trene eller spise god mat i herlige København.

 

Kort om karriere

Siden jeg startet min yrkeskarriere, har jeg jobbet innenfor salg og service. Som en erfaren Account Manager, har jeg jobbet innenfor flere forskjellige IT-selskap/ SaaS-services. I min tidligere jobb, var jeg ansvarlig for eksisterende kunder, både i henhold til å lære dem systemet og til videre utvikling.

 

Min fremtid i e-conomic

Som Account Manager i e-conomic, vil jeg være en del av det fantastiske norske teamet. Det er mitt ansvar å forsikre meg om at de forskjellige regnskapskontorene i Norge er tilfredse med vårt samarbeid. Det er veldig mye spennende som kommer til å skje i løpet av 2015! Jeg lover å holde dere oppdatert på alle events og andre happenings.

 

Gleder meg til å bli kjent med deg!