Ja, for det var nettopp kallenavnet ”den norske mafia” vi nordmenn på Copenhagen Business School har fått av våre danske venner. På lik linje med at det kontinuerlig kommer nye tilskudd av nordmenn på CBS, er jeg det seneste tilskudd til ”den norske mafia” hos e-conomic.

Nå skal det sies at det er den mer den positive betydningen av mafia, nemlig familie, som jeg har som førsteinntrykk av e-conomic. Allerede fra første dag skjønte jeg at dette er en virksomhet der man tar vare på hverandre og bryr seg!

 

Hvem er jeg så?
Rikke heter jeg, er 23 år gammel og kommer fra byen som er mest kjent for antall regndager, nemlig Bergen!

Jeg har nå bodd i København i mer eller mindre 3 år og er nesten ferdig med min Bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon ved Copenhagen Business School.

Kunnskapen jeg har fra denne utdannelsen, og erfaringen jeg har fra nesten 10 år i serviceyrker (samt en god dose godt humør) vil jeg bidra med til å forsøke å gjøre e-conomic enda lettere og enda bedre å bruke! Også er det jo så spennende å få lov til å jobbe i en virksomhet som er i så stor utvikling!

Hva bruker jeg tiden min til?
Utenom lange dager på lesesalen trener jeg mye, særlig spinning synes jeg er en god måte å få ut litt eksamensaggresjon på (noen som er klar for en tøff runde på sykkelsetet??). Men jeg forsøker også å utnytte den fantastiske byen jeg bor i, og har regelmessige besøk ved byens kafeer, restauranter og parker med gode venner og min kjæreste.

Jeg kommer til å holde dere oppdatert om hva som skjer her i e-conomic med blant annet blogginnlegg, og jeg synes det blir enda mer spennende hvis dere kommer med innspill og kommentarer til meg! Og det er også lov å bare si hei!

Jeg gleder meg veldig til tiden fremover i e-conomic med nye medarbeidere og kunder!

Beste hilsen
Rikke